KVK nr. 87172135
info@achieversgroup.nl
Karl Weisbardstraat 181
3015GM Rotterdam
Nederland

#Voor werkgevers

Op zoek naar professionals?

Wij zijn Achievers Group, een van de beste en meeste effectieve recruitment organisaties van Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten op gebied van vaste dienstverbanden. Dit doen wij voor MKB-bedrijven tot grote corporaties.

Met onze diepgaande kennis van de markt werken we uiterst effectief en doelgericht, waardoor we succesvolle en passende plaatsingen realiseren. Bij ons kun je vertrouwen op een partner die jouw behoeften begrijpt en maatwerkoplossingen biedt om de juiste match tussen werkgever en werknemer te creƫren. Laat ons je helpen bij invullen van jouw personeelsbehoeften.

Voor werkgevers

Hoe werkt werving en selectie via Achievers Group?

Stap

De vacature bespreken met een van onze consultants. Tijdens dit gesprek kun je jouw specifieke wensen en eisen voor de functie uitgebreid toelichten. 

Stap

Onze consultants zoeken in onze databases naar geschikte kandidaten, enthousiasmeren hen en stellen hen aan jou voor.

Stap

Jij nodigt de kandidaten uit voor een fysiek sollicitatiegesprek, mogelijk gevolgd door een tweede gesprek, waaruit je vervolgens jouw keuze maakt.

Stap

Wij helpen bij het bemiddelen van de kandidaat, inclusief het bespreken van salaris, voorwaarden en incentives, zodat jij alleen nog alles in een overeenkomst hoeft te verwerken.

Stap

De bemiddeling is geslaagd! Jouw nieuwste aanwinst plant de eerste werkdag in, en dankzij de succesvolle samenwerking met Achievers Group is de vacature nu ingevuld.

Stap

Afhandeling bemiddeling. Onze manier van verdienen is voornamelijk afhankelijk van resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas wordt berekend bij een succesvolle plaatsing.

Ben je op zoek naar kandidaten voor jouw vacature?