KVK nr. 87172135
info@achieversgroup.nl
Karl Weisbardstraat 181
3015GM Rotterdam
Nederland

#Over ons

Wij zijn
Achievers

Bij Achievers Group vormt de kunst van het verbinden de kern van ons DNA. We zijn gepassioneerd door het samenbrengen van getalenteerde professionals en organisaties die de toekomst vormgeven. Als een vooraanstaand arbeidsbemiddelingsbureau richten we ons op het bemiddelen van vaste dienstverbanden in diverse vitale sectoren, waaronder Finance, Sales, Support, Logistiek en Supply Chain. Onze missie is duidelijk: succes creëren voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

 

Onze
visie

We zijn gedreven door een ambitieus doel dat onze blik op de toekomst werpt. Tegen 2025 streven we ernaar ons team uit te breiden naar 50 FTE. We hebben onze ogen gericht op België en, op de langere termijn, de Verenigde Arabische Emiraten. Van daaruit willen we complexe recruitmentuitdagingen voor internationale partners aangaan en oplossen, en wereldwijd excellente wervingsoplossingen bieden.

Bij Achievers Group hebben we de visie om de komende tien jaar een onbetwiste grootmacht in de recruitmentsector te worden. We streven naar het ontdekken van onbenutte talenten, het aantrekken van innovatieve bedrijven en het veranderen van levens. Met vastberadenheid en een scherp oog voor kansen, verwelkomen we de toekomst met open armen.

Met een team van gedreven professionals gaan we samen de uitdagingen van de toekomst aan. We bouwen aan een veelbelovende toekomst en koesteren onze rol als pioniers in de wereld van recruitment. Welkom bij Achievers Group, waar we streven naar het verwezenlijken van dromen en het bereiken van ongekend succes. Samen bouwen we aan een toekomst vol prestaties en verwezenlijkingen.

Ben je op zoek naar kandidaten voor jouw vacature?