KVK nr. 87172135
info@achieversgroup.nl
Karl Weisbardstraat 181
3015GM Rotterdam
Nederland

Werken bij Achievers Group

Bij Achievers Group, gevestigd op de LittleC in Rotterdam, hebben we momenteel meerdere interne vacatures beschikbaar. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde professionals om ons dynamische team te versterken. Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend recruitment kantoor en bijdragen aan ons succes? Bekijk dan snel onze openstaande functies en solliciteer vandaag nog!

4 PASSENDE
VACATURES

Sales Consultant

Achievers Group is een snelgroeiende speler binnen de recruitment dat zich inzet om kandidaten en werkgevers te helpen hun professionele doelen te bereiken. Wij bemiddelen kandidaten met bedrijven door heel Nederland. We zijn op zoek naar een ambitieuze Junior Recruiter om ons team te versterken. Als Sales Consultant mag jij warme leads van Achievers Group opvolgen en zelf contact hebben met klanten. Jij hebt de hiërarchie om afspraken te maken en deals te sluiten. Als er even geen warme leads zijn moet jij er ook niet vies van zijn om wat koude acquisitie te doen om hierin onze dienstenpakket aan te bieden aan bedrijven binnen jouw discipline. Het team achter Achievers Group heeft een bewezen model als het gaat om het opleiden en klaarstomen van Sales Consultants naar de volgende stap; Managing Consultant. Hierin krijg jij een team van 2-6 Recruiters onder jou die op jouw klanten/vacatures gaan sourcen. Jij dient jouw collega’s gemotiveerd en gedreven te houden om zo de KPI’s te behalen. Als Managing Consultant heb jij het beste bonus systeem van Nederland als het gaat om de recruitment branche. Een mooi streven dus!

Rotterdam

Full Time

Op locatie

€2850- €3.000 per maand

Junior Recruiter

Achievers Group is een snelgroeiende speler binnen de recruitment dat zich inzet om kandidaten en werkgevers te helpen hun professionele doelen te bereiken. Wij bemiddelen kandidaten met bedrijven door heel Nederland. We zijn op zoek naar een ambitieuze Junior Recruiter om ons team te versterken. Als Recruiter is het vaak nodig om jaren ervaring te hebben binnen de sales of recruitment waardoor het voor een onervaren kandidaat vaak een mission-impossible is om binnen te komen bij een arbeidsbemiddelaar. Het team achter Achievers Group heeft een bewezen model als het gaat om het opleiden en klaarstomen van Junior Recruiters. Jij wordt gekoppeld aan een Managing Recruitment Consultant die jou onder zijn hoede gaat nemen binnen een van onze specialisaties, denk aan Finance, Sales, Marketing of HR profielen. Hierdoor sta je er niet zelf voor maar gaan jullie samen de klanten en kandidaten blij maken met goede bemiddelingen. Jouw teamleider zal jou actief coachen en ervoor zorgen dat jij binnen 1 jaar in staat bent om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Dus daarmee bedoelen wij klanten en kandidaten zelfstandig bedienen zonder hulp van anderen.

Rotterdam

Full Time

Op locatie

2.250– €2.750 per maand

Managing Consultant

Achievers Group is een snelgroeiende speler binnen de recruitment dat zich inzet om kandidaten en werkgevers te helpen hun professionele doelen te bereiken. Wij bemiddelen kandidaten met bedrijven door heel Nederland. We zijn op zoek naar een ambitieuze Managing Consultant die een team van Junior Recruiters onder zich gaat krijgen. Als Managing Consultant heb jij 3 taken; zelf plaatsingen halen, klantrelaties onderhouden en binnenhalen, jouw team coachen en instaat stellen te presteren op jouw vacatures. Het team achter Achievers Group heeft een bewezen model als het gaat om het groeien van een een onderneming binnen de recruitment. Als Managing Consultant werk jij samen met de Director die ervoor zorgt dat jij tips, tricks, inzichten en nog veel meer krijgt om succesvol te zijn als Managing Consultant. De rol heeft veel verantwoordelijkheid maar dat zal zich ook terugbetalen als het gaat om de bonus constructie. Wij betalen voor iedere plaatsing die een Recruiter in jouw team doet een aanzienlijke deel van de bonus aan jou uit. Dit zorgt ervoor dat jij bonus opstapeling krijgt en riante salarissen krijgt uitbetaald.

Rotterdam

Full Time

Op locatie

€3.650 – €3.850 per maand

Sales/Recruitment Stage

Ben jij bijna klaar met je studie en zoek je een leerzame sales stage? Start je carrière als Sales Stagiair bij Achievers Group! Als Sales Stagiair krijg je bij ons de kans om tijdens je studie al waardevolle vaardigheden en kwaliteiten op te doen die je toekomstige sales carrière een boost geven. Word onze nieuwe stagiair en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst als sales professional. WAT DOE JE ALS SALES STAGIAIR BIJ ACHIEVERS GROUP? Tijdens je stage bij Achievers Group voer je belangrijke sales-ondersteunende taken uit en krijg je de kans om aan een specifiek project binnen onze organisatie te werken. Je krijgt

Rotterdam

Full Time

Op locatie

€3.000 – €3.800 per maand